Zuid-Amerika

Ben je op zoek naar binnenlandse vluchten in Zuid-Amerika? De afstanden in dit land zijn enorm, het is in bijvoorbeeld Argentinië absoluut geen uitzondering om meer dan 12 uur achtereen in een bus te zitten. Dankzij de verschillende binnenlandse vluchten in Zuid-Amerika heb je de mogelijkheid om binnen enkele uren naar je plaats van bestemming te vliegen.

LAN Airlines

Indien je op zoek bent naar binnenlandse vluchten in Zuid-Amerika is het in ieder geval een goed idee om eens te kijken naar LAN Airlines. Het is een maatschappij die oorspronkelijk actief was vanuit Chili, maar inmiddels kun je ook gebruik maken van LAN Peru, LAN Ecuador en LAN Argentina. Wat dat betreft kun je gebruik maken van binnenlandse vluchten in de verschillende landen en betaal je een scherpe prijs. Houd er echter rekening mee dat je als toerist vaak wat meer betaalt dan de lokale bevolking, waardoor je ticket onverwacht iets duurder uit kan vallen. LAN airlines heeft ook meerdere binnenlandse vluchten in Colombia op haar schema staan.

Internationale vluchten

Uiteraard kun je daarnaast gebruik maken van de verschillende internationale vluchten op het continent. Vlieg bijvoorbeeld van Brazilië naar Argentinië. Wil je bijvoorbeeld vliegen van Rio de Janeiro naar Buenos Aires? Dan kost dit je ongeveer 4 uur van je tijd, terwijl je er met een bus of auto gemakkelijk een dag over zou doen. De binnenlandse vluchten en internationale vluchten in Zuid-Amerika zorgen ervoor dat je heel snel en comfortabel kunt reizen. Boek de verschillende vluchten en zorg er daarmee voor dat je een leuke rondreis over het continent kan maken.

Gelijk boeken