Oceanie

De binnenlandse vluchten in Oceanië bieden je de mogelijkheid om op een relatief voordelige manier te reizen, bijvoorbeeld tussen de verschillende bestemmingen in Australië en Nieuw-Zeeland. Je kunt in Australië grote afstanden overbruggen en er naar Nieuw-Zeeland voor zorgen dat je niet afhankelijk bent van de boot die je over het water zal brengen.

Vlieg met Qantas

Je kunt gebruik maken van Qantas op het moment dat je binnenlandse vluchten weet te boeken. Dit is een onder backpackers bekende luchtvaartmaatschappij, die er onder andere voor kan zorgen dat je binnen het continent binnen een paar uur van de ene naar de andere kant kunt vliegen. Daarnaast kun je vanuit Australië bijvoorbeeld vliegen naar Dubai, of naar een bestemming in Azië. Wat dat betreft richt Qantas zich niet alleen op de binnenlandse vluchten, maar heb je er de mogelijkheid om over het continent te reizen op de manier die je wilt.

Diverse bestemmingen

Uiteraard heb je binnen het continent de keuze uit een groot aantal verschillende bestemmingen. Je kunt de binnenlandse vluchten gebruiken om van en naar Sydney en Melbourne te reizen, of je hebt de mogelijkheid om Brisbane, Perth en Canberra aan te doen. Je kunt zelf door de diverse bestemmingen bladeren en er op die manier voor zorgen dat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Dankzij de binnenlandse vluchten kun je je op een heel soepele manier door Oceanië bewegen en zorg je ervoor dat je de kosten in de hand kunt houden, terwijl je zoveel mogelijk te zien krijgt.

Gelijk boeken