Noord- en Midden-Amerika

Noord- en Midden Amerika vormt een enorm uitgestrekt gebied, dat je het best kunt verkennen door gebruik te maken van binnenlandse vluchten. Vlieg bijvoorbeeld van Cuba naar Mexico of van de Verenigde Staten naar Canada. Wil je in de VS zowel de west- als de oostkust bewonderen en het binnenland graag overslaan? Dankzij de binnenlandse vluchten sta je er binnen een paar uur.

US Airways

Op het moment dat je binnenlandse vluchten zoekt in Noord- en Midden Amerika is het verstandig om in ieder geval goed te kijken naar het aanbod van US Airways. Deze luchtvaartmaatschappij brengt je naar de diverse bestemmingen in dit gebied, met een vloot van 360 vliegtuigen. Je betaalt er een scherpe prijs voor je tickets en dankzij het uitgebreide aantal bestemmingen kun je eigenlijk overal in Noord- en Midden Amerika komen. Het is wat dat betreft de moeite waard om de andere mogelijkheden van reizen te vergelijken met de veelal goedkope tickets.

Diverse bestemmingen

Uiteraard kun je de binnenlandse vluchten en internationale vluchten in Noord- en Midden Amerika gebruiken om heel snel rond te reizen. Wil je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Mexico-stad en daarna door naar New York, of juist de westkust van Amerika? Reis naar Los Angeles en San Francisco, of vlieg de andere kant op richting Cuba. Het aantal mogelijkheden is enorm en het is verstandig om gebruik te maken van de verschillende binnenlandse vluchten. Je zorgt er daarmee voor dat je binnen een paar uur op de plaats van bestemming bent.

Gelijk boeken