Azie

Ben je op zoek naar vluchten in Azië, bijvoorbeeld om daar rond te reizen of meerdere bestemmingen aan te kunnen doen? Het is verstandig om je intercontinentale vlucht te koppelen met regionale vluchten, bijvoorbeeld wanneer je zoekt naar een specifieke bestemming.

Combineer vluchten

Je kunt meerdere vluchten combineren, bijvoorbeeld wanneer je in Azië graag naar Bangkok wilt reizen, maar je daarnaast ook Sydney en Melbourne aan wilt doen. Je kunt daarnaast bijvoorbeeld reizen naar Thailand en Indonesië. Vlieg naar Kuala Lumpur om van start te gaan en pak vanaf daar een regionale vlucht naar bijvoorbeeld Jakarta. Je zorgt er met de combinatie van deze vluchten voor dat je een scherpe prijs betaalt en je eenvoudig op de plaats van bestemming aan kunt komen. De verschillende regionale luchtvaartmaatschappijen vliegen veel vaker dan bijvoorbeeld KLM of andere internationale grootheden.

Binnenlandse vluchten

Vervolgens kun je de binnenlandse vluchten gebruiken om vanuit Bangkok bijvoorbeeld naar Chaing Mai te reizen. Dit gaat veel sneller dan per auto of per trein en zorgt er daarnaast voor dat je op een comfortabele manier rond kunt reizen. Waar we in Nederland te maken hebben met kleine afstanden zijn die in Azië een stuk groter. Je kunt daarom gebruik maken van de verschillende binnenlandse vluchten, die je ook in landen als China of India kunnen helpen om meerdere plaatsen aan te doen tijdens een vakantie van een paar weken.

Gelijk boeken