Afrika

Ga je op reis naar Afrika en wil je gebruik maken van binnenlandse vluchten? Je zorgt er daarmee voor dat je de kosten goed in de hand kunt houden, terwijl je binnen een paar uur van land naar land kunt vliegen. Dankzij het grote aantal luchtvaartmaatschappijen lopen de kosten nooit erg ver op, zeker wanneer je niet teveel bagage bij je hebt.

Grote afstanden in Afrika

De afstanden in Afrika kunnen flink oplopen, zelfs wanneer je binnen een land als Zuid-Afrika wilt reizen. Afstanden van 300 – 400 kilometer zijn geen uitzonderingen. De inwoners van het land zelf nemen dan vaak liever het vliegtuig dan de auto of de bus. Dit zorgt voor een kortere reistijd en maakt het reizen een stuk comfortabeler. Zeker wanneer je tussen verschillende landen in Afrika wilt vliegen is het verstandig om gebruik te maken van het vliegtuig. Je zorgt er met de binnenlandse vluchten in Afrika voor dat je tegen een scherp tarief overal kunt komen waar je wenst.

Verschillende maatschappijen

De verschillende maatschappijen zorgen er met de binnenlandse vluchten in Afrika voor dat je binnen een paar uur op de plaats van bestemming staat. Bij bijvoorbeeld gebruik van Airlink voor de regionale vluchten, of kies voor Mango, een low cost maatschappij van South African Airways. Je kunt ook vliegen met Kulula.com of met Safair, ook twee maatschappijen die de vluchten tegen lage tarieven aanbieden. Wat dat betreft heb je verschillende mogelijkheden voor binnenlandse vluchten in Afrika, of vluchten waarmee je tussen de landen kunt reizen.

Gelijk boeken